|  
  |  
  |  
  |  
  |  
  |  
Rólunk

Üdvözöljük Önöket a Panoráma Medical Centerben, Buda pszichoszomatikus szemléletű magánegészségügyi intézményében.

Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.
Arisztotelész

Szakrendelőnkben teljes körű ellátást biztosítunk, kiemelkedő szakmai színvonalon és empátiával, megnyugtató környezetben. A Panoráma Szakrendelőben az egész embert egyben tekintő szemléletben gyógyítunk, azaz abból indulunk ki, hogy a testi megbetegedések és a lelki folyamatok elválaszthatatlanok egymástól. A Panoráma Szakrendelőben tudjuk, hogy betegnek lenni, orvoshoz járni nehéz élethelyzet, ezért különös figyelmet fordítunk a betegséggel és gyógyulással járó lelki megterhelésekre is. Nálunk töltött idejük során igyekszünk megismerni ügyfeleinket és minél személyesebb ellátásban részesíteni őket: folyamatosan tájékoztatunk, kiemelten figyelünk a pontosságra, kiszámíthatóságra, a diszkrécióra.

A Panoráma Szakrendelő a második kerületi Páfrány úton, Mátyás király egykori vadaskertje mellett fekszik, a központból könnyen elérhető helyen. Szándékosan csendes, természetközeli, jó levegőjű környéken dolgozunk, ami már önmagában gyógyító hatású, és lehetővé teszi, hogy pácienseink valóban gyógyulásukra összpontosíthassanak.

A Panoráma Szakrendelő 30 szakterületen fogadja a hozzá fordulókat, ahol az ambulancián kívül egynapos beavatkozásokat, illetve megelőző szűrővizsgálatokat is végzünk, valamint vállalati egészségügyi szolgáltatásokat is nyújtunk.

Köszönjük, hogy bennünket választ.

Dr. Spányik András ügyvezető

 Személyes egészségügyi asszisztens

A személyesebb odafigyelést és a páciensek számára nagyobb biztonságérzetet és teljesebb szolgáltatást többek között a személyes egészségügyi asszisztens biztosítja. Az első pillanattól kezdve figyelemmel követi a páciens gyógyulását, információkkal, tanácsokkal látja el és megszervezi az ellátásukat (időpontok, helyszínek), ezzel is gyorsítva és könnyítve a kivizsgálási folyamatot, illetve a beteg élethelyzetét. A Rendelő külső partnerénél történő vizsgálat, beavatkozás esetén az asszisztens személyesen is elkíséri páciensünket a külső helyszínre, ott szervezési, kommunikációs segítséget nyújt.


Tudjon meg többetNézzen szét nálunk
Nézzen szét nálunk
Hírek
A fájdalom és félelem csökkenthető?
2018 SZEP 28.
Tovább
További híreink
Így juthat el hozzánk
Partnereink
Budaörsmed Budaörsi Egészségügyi Központ
MedSpot Alapítvány
Szent János Kórház
Uzsoki utcai Kórház
Betegápoló Irgalmasrend Budai Irgalmasrendi Kórház
Centrum Lab
Semmelweis Egyetem
Eötvös Loránd Tudományegyetem
foglaljorvost.hu
Advance Medical Hungary
Hôpital de l'Enfance de Lausanne
Autistic Art
Forbes
Kaptár
Magyarországi Bálint Mihály Pszichoszomatikai Társaság
Share@Facebook
Link másolása